skip to Main Content

Freestyle SM

Besök på mässan idag oxå, denna gång för Freestyle SM support och fotograf! Två tollare deltog, Lilja & GOa och Maggan & Trubbel som placerade sig på andra respektive fjärde plats av 20-talet startande. Fantastiskt bra, eller hur?!

Freestyle är en rolig sport men för att tävla krävs det nerver av stål, improvisationsförmåga och taktkänsla. Tror inte jag besitter någon av de egenskaperna men man ska aldrig säga aldrig. En vacker dag kanske min dansprinsessa Lotus lyckas släpa med sin matte ut på en tävling. Jag fick massvis med inspiration till nya tricks så nu är det bara att plocka fram leversnittarna och börja träna!

This Post Has One Comment
  1. urhärlig bild :D Klart du ska börja tävla Freestyle!! Ni kommer bli ett helt fantastiskt ekipage, :D

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Back To Top