skip to Main Content

Bästa öppenklasstik på Lilla Sthlm!

SKK Stockholm International Dogshow 3/4-2010, Stockholmsmässan

“Feminin tik av mycket god typ, ungdomlig utstrålning. Bra linjer, skalle och nos. Bra öron, något öppna frambensviklar. Tillräcklig benstomme, ung i sitt förbröst och kropp. Bra kors och bakställ. Rör sig med bra steg bak, kastande och osamlande frambensrörelser men med utmärkt attityd.”

Domare: Hans Rosenberg
Ökl 1, Ökk 1

Poppel vann öppenklassen för tikar! Det är vi INTE vana vid, och allra minst med denna konkurrensen. Tyvärr blev det inget CK och det var ju väldigt synd för andra certet hade suttit fint! Men att placera sig som nummer 1 av 5 tikar i öppenklass (när man precis gått in i den) är inte fy skam det heller. De blev en riktigt spännande ”match” då vi blev utplockade som nummer 1 efter att ha sprungit som tvåa i flera varv. Enligt den öppna kritiken så ville domaren ha en mer robust typ men Poppel vann pga sin ”tollaraktiga” pigga attityd. Är det det som menas med att springa och flaxa med frambenen kanske, haha!

Jag tycker mig börja se ett mönster i Poppels bästa resultat. Även certet i somras fick hon pga hennes härliga attityd. Jag kan bara hålla med, hon är en liten sprudlande och busig tollartjej!

Supertack till Niklas som jag slängde över kameran till när det var Poppels tur så att vi kunde få detta dokumenterat med bild! :)

This Post Has 13 Comments
  1. GRATTIS till det fina utställningsresultatet! Vad roligt att det går så bra för Poppel – hon är minst sagt en liten pudding! :)

  2. Stort GRATTIS till det fina resultatet på Lilla Stockholm!
    För oss gick det inte alls vägen… Akito var för första gången lite för glad och busig i ringen ;)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Back To Top