skip to Main Content

Klart och Betalt

Nu är min och Poppels resa upp till norrland, närmare bestämt Skellefteå och kennelhelgen bokad. Jag ser fram emot målet, men verkligen inte resan med nattåg i sittvagn på ungefär 12 timmar. Men är man snål och inte vill betala flera tusenlappar för det bekväma flyget så får man helt enkelt bita ihop. Det är skönt att jag ”bara” ska ha med lilla Poppel och inte hela busligan i varje fall.

På kennelträffen ska vi göra funktionsbeskrivning och den är jag jättespänd över, det ska bli väldigt intressant att se vad Poppel går för, men jag ser det mer som ett kvitto på hur långt vi kommit i träningen än bevis på hennes medärvda egenskaper faktiskt.

This Post Has One Comment
  1. Åh, vad kul med kennelträff! Jag räknar ner dagarna jag oxå men först har jag ju valpbesök p ålördag som hägrar!
    Skrattade massor åt Poppels simskola, kunde inte föreställa mig att hon sjönk så mkt men hon ser ju ut som en tecknad hund när hon simmar in!!! :D
    Busbra tips på dirigeringen, har inte hunnit börja med den än, nu är det superfokus på lydnad igen. Vi hörs!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Back To Top