skip to Main Content

Poppapport

Åh, så Poppel imponerade på mig idag när vi tränade med Helena, Qinsi & Nea. Tack, tack, tack för att du ställde upp med fåglar! Mås var tydligen en fågel som föll Poppel i smaken. Ingenting är perfekt ännu men till slut gjorde hon faktiskt relativt spontana och fina upptag. Och vilka fina avlämningar hon har, även på fågel. Något vi däremot måste jobba mycket mer på är att hon gärna tuggar och busar lite på vägen in. Det är som en gräns, inom ca 5 meter ifrån mig så är hon duktig men innan dess kan det hända lite vad som helst med fågelstackaren.

Andra apporteringen blev lite knasig med vingar som skymde sikten men det gick ju bra det med och gav tillfälle för roliga bilder! Jag tror tillochmed att Poppel fick fjädrar i ögonen om man tittar på sista bilden.

This Post Has 3 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Back To Top