skip to Main Content

Besök hos Sussie och Niklas

Lexus säger, ut med fågel in med godis! Han har en teknik som går ut på att pressa ut med tungan för att det ska gå snabbare att få godis.

Idag har vi varit hos Niklas och Sussie för en heldag med apportering och tollarsnack. Sussie tränade med Lexus, hon har mycket mer tålamod med honom än vad jag har! Lexus var duktig och hämtade fåglarna efter lite repetition av grunderna. Poppel var en stjärna idag och hade helt spontana gripanden med superavlämningar på både duva, fasan och and! Det jag ser nu på bilderna är att hon inte griper med hela munnen men det ska vi råda bot på, vi fick nämligen med oss anden hem, tusen tack!

Sedan bar det av hem igen och vi tog en snabbis till sjön där det blåste rejäla vågor för att vara på sjö. Poppel fick hämta vattendummy men med bara några simtag eftersom vi inte hade någon av de andra hundarna med (om hon inte skulle klara av det). Det fixade hon bra, men simtekniken var extremt plaskig idag, säkert på grund av att hon behövde hålla huvudet så högt med tanke på vågorna. Sedan blev det godissök som avslutning och under hela sjövistelsen så var hon knäpptyst!

This Post Has One Comment
  1. Tack så mycket! Det var verkligen jättekul. Vad duktig lilla Poppan är med fågel :)
    ha det så gott i skelefteå.
    Kram A

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Back To Top