skip to Main Content

Sleepy

Nu är vi nyss hemkomna från röntgen hos Audell. Det gick fint och vi behövde bara ta en bild på varje led, trots en vaken drogad Poppel. Visste väl att hon inte skulle somna i första taget som pojkarna gjorde då de röntgades. Fast Popsan fick plegicil och pojkarna fick dormitor. Nåväl, trött är hon i varje fall i ögonen och kommer så vara resten av dagen.

Lederna såg riktigt fina ut i mina ögon och även Audell tyckte så, så nu håller jag verkligen tummarna för att även SKK ska hålla med om det!

This Post Has 4 Comments
 1. Tjohooo!!! MASSOR GRATTIS snygg-poppel till CK:t!!! :D
  Och vi håller tummar och tassar för snabbt röntgenresultat, men säger han att det ser bra ut är det eg lugnt, fast jag vet att man inte blir lugn förrän det står svart på… eh… grönt. ;)
  Tänkte på dig & Lotus igår för jag och Jonas hamnade vid en sjö på långprommen och jag tänkte passa på att träna ”tolling” men hade ingen leksak med… tog kottar istället då! *s*

 2. Grattis Poppel till CK!!!! Ni är såå duktiga! Vi får hålla tummarna för varandra nu – gällande röntgenresultaten! Samba somnade inte heller… som sin ”matte” (kan ju inte missa något : )
  Vi hörs!

 3. Grattis till CK!!!! Roligt och en bra början:)

  Receptet är löjligt enkelt…men visst ser det lite svårt ut;)
  Creamfraish 34% blandas med smält vitchoklad, in i kylen nån timme å klarttt!
  Väldigt gott med hallon eller andra bär till.

  Hoppas det ska smaka!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Back To Top