skip to Main Content

Valpisar

Åh, igår följde jag med Hanna för att titta på valpar hos min vän Simona på Leringen’s kennel i Tidaholm. Hanna ska ju skaffa tollarvalp, det ska bli så roligt! Valparna är 5 veckor nu och helt bedårande, trevliga och framåt!

Poppel fick busa lite med alla åtta valparna men hon tyckte nog mest att de var lite jobbiga. Hon är ju van att vara minstingen så hon blev nog lite fundersam över vad detta var för nåt. Lotus, han satt på andra sidan kompostgallret och bevakade dem stenhårt. Han älskar ju allt som har med bebisar att göra vare sig det är favoriten kattungar eller hundvalpar så länge man inte tar med dem hem ;)

This Post Has 6 Comments
 1. Huu så söta! Hur kan jag bli svag för valpar när vi nyss haft en hemma..?! ;) Minnet är visst bra men kort!

  Jag ska filura över utmaningen. :p
  Försökte se filmen från tävlingen oxå men kan inte se den… :( får försöka imorrn igen.

 2. Hej, jag har nu tagit några poträttbilder på kira som du kan få, fast du måste nog redigera dom:) du får ju se vilken som är bäst själv att lägga upp på hemsidan:) men vars ska jag skicka dom?

 3. Hej hej! Vi hittade hit av en slump och upptäckte att du hade en av Blistras avkommer. Blistra var en av mina absoluta favorit töser och saknaden är stor efter henne. Men de ska bli skoj att även kunna följa Poppel nu!!
  Ha de så bra

  KRAM

 4. Haha, Frida då! Man kan ju testa IQ i sin ensamhet och bara berätta om det gick bra. Och får man dåligt, så kan man alltid bortförklara. ;)

  Klart du ska ha en gris, en rosa! Jag är redan trött på ljudet…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Back To Top