skip to Main Content

En stenlagd gång

För någon vecka sedan la vi en stengång på vår baksida. Jag har redan bloggat om det i den gamla bloggen, men eftersom jag vill ha hela vår renovering samlad så får det bli ett reprisinlägg här. Vi har ju nyligen köpt en lägenhet med tillhörande uteplatser som vi planerar att göra om en hel del i. Och självklart kommer jag dokumentera allt vi gör här!

Åter till stenläggandet, det hela tog mer eller mindre en hel dag eftersom vi fick åka och köpa mer sand eftersom vi grävt för djupt, hahaha! Vi har aldrig gjort något liknande förut men blev riktigt nöjda med resultatet.

Här kan man se mönstret som vi valde att lägga. Vi hade varken ork eller lust till att hålla på och kapa stenarna och på det här viset slapp vi det helt. Snyggt är det oxå tycker jag!

Nästan klart, men ”trädgården” är långt ifrån helt färdig. Nästa projekt kommer dock att bli inomhus, men mer om det senare…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Back To Top