skip to Main Content

Valpträff

Idag har Kula, Kenai och Ejder haft en liten valpträff och jag har visat grunderna i apporteringsträning så nu har valparna en hel del att träna. Vi har pratat om stadga, avlämningar, dirigering och sök, provat vilt och brukssök och spår tills valparna var alldeles dimmiga i blicken. Jag tror att alla har sovit gott hela eftermiddagen!

Vilt skulle vi bara testa för att se om det fanns något intresse alls och Ejder inledde med att stolt bära runt på fågeln, likaså Kenai även om han var snäppet försiktigare än Ejder som försökte svälja fågeln hel. Man såg små ljus tändas i ögonen på dem, härligt att se!

Det lektes såklart en hel del i slutet! Valparna har blivit jättestora, särskilt Ejder, han är snart lika stor som mamsen. Se Poppel som referens på bilden ovan, stooora bebisar! :) Sedan var det dags för porträttfotografering för snyggingarna som skitat ner både päls och nos. Nästa gång får det bli utställningsträning för dessa små lymmlar!

Min Vilda Alerta Andfågel

Min Vilda Ettriga Ejder

Min Vilda Busiga Bläsand

This Post Has 4 Comments
  1. Så fina bilder! Ser ut som att de borde vara snitna och sova gott i natt.

  2. Oj va synd man bor långt bort :(
    Ska till Malin på lördag och träffa några halvsyskon. Ska bli kul :D

    Jätte fina bilder!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Back To Top