skip to Main Content

Mitt impulsköp

Så länge som jag har suktat efter denna möbel, jag hade till och med bestämt mig för att köpa en annan (jag är ganska ombytlig när det kommer till inredning). Men så köpte jag den ändå, av en ren impuls! Jag är nöjd, den passar som handen i handsken på sin plats. Fårskinnet ligger fint framför nu när biabädden fått flytta bakom soffan istället. Lotus är nöjdast i världen över att få ligga och snusa i det och Poppel brukar tränga in sig på ett hörn hon med.

Hmm, vad har jag gjort idag? Absolut ingenting, förutom kollat på top gear hela dagen och storhandlat. Jag har kommit in i ledighetskänslan men nu är jag lite stressad över att det bara är en vecka kvar innan skolan börjar och jag har bara precis hunnit börja slappna av. Fast lite ser jag ändå fram emot vardagen och främst hundträning! Jag har planerat lite över hur mycket hundträning som kommer hinnas med denna termin. Förra terminen var helt galen med träning i stort sett varje vardag men ingen tid till plugg. Nu kommer uppfödarutbildningen att gå varje måndag men två kvällar i veckan ska jag hinna träna på klubben och så blir det en helgdag som kommer ägnas till skogsaktiviteter, ex spår eller jaktträning. Det borde ge tillräckligt med tid för träning till vårens alla planer men även tillräckligt med pluggtid, perfekt!

This Post Has 3 Comments
  1. Det där pusslandet känner jag igen… Men jag misstänker att det kommer se ut som det gjorde i höstas; träning i stort sett varje kväll :D
    Närå, matte ska ju ha sin egen träning också, så vi får se… Men lydnads- och freestylekurs ska det bli, och så ska man träna lite däremellan också, så det blir nog en hel del ändå! :D

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Back To Top