skip to Main Content

Min dag

Idag fyller jag 23 år! Det blir allt tråkigare och tråkigare för varje år att fylla år tycker jag. Det är absolut inte åldern som är trist…ännu, men det känns inte som när man var barn. Och speciellt inte i dessa tider när man är rätt less på festligheter från jul och nyår.

Men lite mysigt kan man ju ändå ha det på sin födelsedag. Jag har spenderat dagen med en bok som heter The Host av Stephenie Meyer, som är väldigt spännande! Snart kommer Jimmy hem från jobbet, kanske med paket?!

This Post Has 14 Comments
  1. Takk for grattiset på siden min ang. MyDog!!!
    Og grattis med dagen på etterskudd! Har kost meg med masse vakre bilder på siden din nå! Lykke til med kennelnavnsøkning og ellers alt! ;-)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Back To Top