skip to Main Content

Sand

Nu är vardagsrummets väggar grundade två gånger med vit färg. Vilken skillnad det blev, även om tapeten fortfarande skiner igenom litegranna. Fast jag trivs inte alls med helt vita väggar har jag kommit fram till, så det var kanske tur att sovrumstapeterna visade sig vara åt det lila hållet (även fast det stod off-white på etiketten!).

Idag har vi shoppat färg, nya eluttag och strömbrytare och fler byggdelar till vårt vitrinskåp. Det är som en liten byggsats det där vitrinskåpet eftersom vi inte har råd att köpa allt på en gång, nästan som att samla på en servis!

Det är alltid väldigt nervöst att köpa färg (eller tapeter) eftersom man inte riktigt kan veta hur det kommer se ut i ett helt rum och med det rummets ljusinsläpp. Det kan se jättebra ut på den lilla färgprovslappen men kännas helt annorlunda i större skala. Så nu fick det bli en feg beige färg som kallas för sand. Jag vill att det ska vara ljust som vitt men ändå ge ett litet varmare intryck, vi får se om jag lyckats välja rätt imorgon när vi börjar måla!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Back To Top