skip to Main Content

Barnarbete

En tripp till Ikea har vi tagit idag, tillsammans med resten av Uppsala! Seriös korvkö alltså…Det blev ett litet impulsköp av tv-möbel fast vi egentligen skulle ha en fotpall (som såklart var slut, så är det alltid för mig). Jag skulle även köpa rosa pelargoner så vi åkte till inte mindre än två blomsterhandlar men det fanns inga! Är det inte säsong eller vad?

Väl hemma var vi så trötta så vi satte helt enkelt hundarna i arbete med ihopbyggandet, aktivering som aktivering eller? ;) Lotus, den smarta, fick såklart övervaka det hela och tog hand om beskrivningen.

   

Här har vi hammaren och skruvmejseln, passar deras personlighet mycket bra faktiskt. Jag ska ju såklart visa det färdiga resultatet av bygget fast just nu har jag ingen bild. Men det är bra, då har jag anledning att blogga imorgon oxå, nyårslöftet går bra!

Ps. Två nya prenumeranter via bloglovin’, kul!

This Post Has 5 Comments
  1. Huuu så söta bilder!!! Speciellt Lexus med hammaren, ser helt grym ut! ”Kom hit ska jag banka på dig” typ. :D
    Tänkte faktiskt mest på att det skulle vara kul att ses i gbg! Freestylebilder gillar jag sådär eftersom jag själv är med på dem… ;)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Back To Top