skip to Main Content

Flytt-update

Tack allihopa för gratulationerna för helgens utställning! Jag brukar alltid tacka personligen i respektive bloggar eller hemsidor men nu såhär i flyttstressen får ni ha överseende.

Det är märkligt hur man känner att man byter hem sakta men säkert, känslan alltså. Vi var i Uppsala och lämnade tredje lasset idag och även om det inte är mycket grejer där ännu så känns det mer och mer som att jag fäster mig vid den nya lägenheten. Vi har ju bott precis likadant tidigare men i går när jag steg in i den tomma lägenheten så kändes det bara så annorlunda och ogästvänligt. Men idag ville jag helst stanna kvar ”hemma” i Uppsala istället för att åka tillbaka till Märsta. Och det enda som finns i Uppsala är hittills mitt piano, skrivbord, byrå, hundbäddar, lilla platt-tv:n och en kasse med diverse småprylar.

Imorgon är det andra och förhoppningsvis sista visningen av vår lägenhet så nu blir det hårdstädning imorgon (Poppel har ju gjort golvet rödprickigt) varvat med jobb. Sen har vi hela helgen på oss att packa och åter packa för sen på måndag är det släpvagnshyrning planerat.

Hoppas nu att allt går smidigt för om 1,5 vecka är det skolstart och jag orkar inte med att ha en flytt hängandes samtidigt som jag måste sätta fart med pluggandet. Jag vet inte om jag berättat vad jag ska göra de kommande 4,5 åren. Husdjursagronom på SLU i Uppsala är det iallafall.

This Post Has 4 Comments
  1. När man har följt ert fantastiska arbete med er förra lägenhet och såå fin den blev, så förstår jag fullkomligt en viss besvikelse – men det är ju tur att ni har bott där tidigare, då är det lättare!
    Husdjursagronom, det lät spännandes och skulle säkert vara något för Anton en dag : ) Lycka till med pluggandet o inflyttningen : ) Vi har koll på er här! Du skulle haft en live-web-tv, så vi fick se kaoset i början med 3 vovvar i vardagsrummet/köket : )) ///mia

  2. GRattis till cert cacib och Bim vilken bra kritik ni fick. Vad roligt till dit val på SLU det är något jag skulle vilja läsa till men med tre barn är det tyvärr inte möjligt att bo så långt från dem så det är bara att fortsätta att drömma. Hoppas ni kommer att trivas i eran nya lägenhet och att vi snart ses på någon utställning.
    Kramar
    Simona och hundarna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Back To Top