skip to Main Content

Upp-o-ner

Livet är minst sagt lite upp och ner när man flyttar, men jag känner att vi börjar få lite rätsida på det hela nu. Jag försöker uppdatera nu lite snabbt trots att min dator håller på att få härdsmälta efter att ha gått igenom en full mailbox och allas bloggar jag följer.

Flyttlasset gick alltså i måndags och vi trivs lika bra här i Uppsala som vi gjorde sist om inte lite bättre kanske nu när vi bor på nedersta våningen. Det var nog tur att jag varit utan internet sedan dess för uppackningen har gått riktigt smidigt, bara lite kvar nu. Och hundarna har väl slagit sig gula och blå efter all kapplöpning genom de steniga hagarna, de älskar verkligen sina nya promenadmarker! Det bara lyser ur ögonen på dem när de klättrar och far hej vilt över stock och sten.

Annars tycker jag det känns som att Poppel inte riktigt hängt med i svängarna här i flytten, hon förstår inte riktigt och känns lite låg inomhus (utomhus är hon vild och galen). Det är mycket troligt att det är pga löpet och kanske det var sämsta tillfället att flytta mitt i höglöp men nu blev det så och så fort allt är helt i ordning och lugnet sänker sig så kommer hon att finna sin plats hon med. Pojkarna är ju ganska vana flyttare vid det här laget så de bryr sig inte det minsta. Nu snart kommer vi igång med träningen igen oxå så det blir det ordning på hjärncellerna med.

TACK igen för alla gratulationer till Poppels cert!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Back To Top