skip to Main Content

8 veckor

Så kom då dagen då valparna fyller åtta veckor och livet hos deras uppfödare är över. De vet inte om det än men imorgon ska fyra av dem lämna boet för att flytta till sina nya förväntansfulla hem och få all den uppmärksamhet som de numera kräver. En vecka senare flyttar den femte valpen och kvar blir ”bara” en – men vilken tur att jag har den, för annars hade det nog varit mycket hårdare att lämna ifrån sig mina hjärtegryn.

Samtidigt så kommer det bli skönt att kunna ägna mig åt mitt vanliga liv igen och framförallt träning! Och jag vet att jag har valt valpköpare som kommer höra av sig kontinuerligt med både bilder och framtida meriter. Det är så spännande att se vad dessa små liv kommer att kunna åstadkomma tillsammans med sina nya mattar och hussar så jag tror att jag spricker!

Här kommer iallafall deras åttaveckorsbilder och jag vill nog påstå att Poppel och Keno har gjort världens mest underbara valpar. Det blir inga ståbilder för ärligt talat så blir det ju ändå aldrig bra! Mer uppdatering imorgon när de lämnat boet plus att jag har ca 200 bilder från dagens besök vid stranden.  

Min Vilda Alerta Andfågel
Hane

Min Vilda Busiga Bläsand
Tik

Min Vilda Charmiga Canadagås
Hane

Min Vilda Duktiga Duva
Tik

Min Vilda Ettriga Ejder
Hane

Min Vilda Fagra Fjällripa
Tik

This Post Has 8 Comments
 1. Andfågel, Canadagås och Bläsand kan du skicka till oss, ja när du lika skickar dem så ta allihop…

 2. Hur ska jag någonsin kunna somna ikväll nu då? Han är ju jobbigt fin!

 3. Grattis Frida till en super fin kull!!!
  Bläsand är ljuvlig, ska bli skoj att se vem som får stanna:)

 4. De är så otroligt fina allihopa, vad synd att du inte kan behålla alla! ;) Nu måste du ju bestämt dig för vem du ska behålla, men jag har inte sett nåt om det…? Vem blir det? Och varför? *nyfiken*
  Kram!

 5. åh min favvorit… hoppas jag får fortsätta följa hennes liv någonstans :) Fina, ulltussiga Fagra Fjällripa. Åh she is to die for!!

 6. Om du känner för att skicka upp någon till Norrland så är det bara att hojta till.. Jag kan ta allehopa!
  Vilken av dom behåller du?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Back To Top