skip to Main Content

Ny film på fjärrdirigering

Kom ju av mig lite med fjärrträningen, men nu fick jag ett ryck och filmade igen. Vi har inte fipplat med den så mycket men om jag tränar inomhus så är det på fjärren som vi tränar.

Såhär långt har vi iallafall kommit nu och jag har genom filmen fått ett par nyttiga tankeställare. För det första går ju skiftena i ultrafart!

Jag har trott att hon bara är slarvig och inte kan momentet men från filmat perspektiv så syns det mer tydligt när hon får fel sinnesstämning, dvs blir lite för het för uppgiften och inte kan samla ihop sig själv för koncentration. Och det är precis vad som händer när jag ger kommando så tätt.

Fjärr är verkligen inte min favorit bland momenten! Det kom jag på när det slog mig häromdagen att det även är det sämsta momentet för både Lotus och Poppel, jag har helt enkelt inget bra träningssätt. Det finns ju miljoner kurser och workshops i bara fritt följ, kan det inte finnas någon i bara fjärrdirigering??

Poppel ville oxå visa sina grymma trick snurra och kanin i slutet. Kanin, ni vet som killen i Kopps försöker lära sin chihuahua! ;)

This Post Has 3 Comments
  1. Tjusigt!! Ser trevligt ut med en sån attityd, kommer bli superbra!! Hmmm…inte så förtjust i fjärren, det finns ju en anledning till att man kör bruks…hehe!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Back To Top