skip to Main Content

Nu vill vi tävla

Nu är jag fattig, Poppel är anmäld till sin första utställning i unghundsklass och till working test och inofficiell utställning på Tollarspecialen.

Dum som jag är så kollade jag upp utställningsdomaren efter att jag anmält och betalt och såg att han varit väldigt frikostig med tvåor till tollare han tidigare dömt, tollare som nu är champions. Fasen, tänkte jag, men nu har jag kommit fram till att det ändå kan gå bra. Jag är inte rädd för en tvåa, vi har ju faktiskt en fin trea redan.

Working test, huumm. Man kan alltid dra sig ur! Det känns som att det enda mina tävlingsnerver klarar av är utställning, kanske borde skaffa mig en sådan ras istället. Jag vet ju precis vad det skulle bli för ras oxå…tål att tänkas på efter att vi varit och gjort bort oss på specialen i augusti.

This Post Has One Comment

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Back To Top