skip to Main Content

Svindlande höjder

Midsommarhelgen har vi spenderat i Strömstad på västkusten och flocken är åter igen samlad. Poppel hade saknat sina storebrorsor, inte så att hon saknat dem för att hon tycker om dem utan för att hon inte haft någon att göra livet surt för. Så det har hon sysselsatt sig med nu, bråka och stöka med dem. ”Stackars” Lotus ska få följa med oss hem till Märsta imorgon medans husse och Lexus ska stanna i Skara 1½ vecka till för att jobba och kastreras. Det sista gäller enbart för Lexus dock…

Lotus ska trimmas när jag kommer hem, han börjar bli tuffsig igen så jag tror att jag ska våga ställa trimmern på det kortaste. Och sen gäller det att borsta borsta borsta varje dag så att hans päls blir bra när den växer ut igen. Det har jag inte gjort nu och då verkar det bli dreads av alltihop.

Bilderna i inlägget har jag tagit uppe på de höga klipporna som alla icke-norrlänningar (dvs alla utom jag) kallar för berg. Annars har jag en hel drös med bilder på badande hundar eftersom det var huvudaktiviteten under helgen. Men mer om det i nästa inlägg. Jag måste även komma ihåg att filma en snutt på Poppels ”utställningstrick”, det är jättehäftigt!

This Post Has One Comment
  1. Har inte sett Lotus i sin nya frisyr tidigare men gud vad söt han blev :) Ännu kortare frisyr skulle nog inte sitta fel… skulla bli väldans skönt åt honom! :)
    ..OJ, jag kommenterade! :O Har ju läst din blogg sen innan ni hämtade lilla poppsan och inte har jag skrivit nånting men nu så!.. hoppas det blir fler gånger hädan efter! :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Back To Top