skip to Main Content

Dagens utflykt

Idag har vi varit på Engsö och hälsat på Linda & Tindra, och Hanna som oxå var där. Vi har tränat apportering och lydnad i den fina naturen där!

Jag har testat lite olika metoder för stoppsignal på Poppel men jag vet fortfarande inte riktigt vilken jag ska fortsätta med för att få bästa resultat. Och vi gjorde några markeringar i megahögt gräs oxå, jag såg bara Poppels svans när hon sprang runt och letade. Markerar gör hon faktiskt riktigt bra nu, men det var såklart inte jättelätt att hitta dummyn i gräset när man har en oerfaren näsa som sitt enda medel. Fast jag är ändå nöjd över hennes arbete med vinden, det blåste rätt bra idag så man såg tydligt hur hon ringade in vittringen med hjälp av vinden.

Sedan var det då lydnaden, men där lekte vi mest och hade skoj. Jag gillar Poppels attityd nu även om inte huvudet alltid är på skaft. Poppel skulle aldrig banga lydnadsträning! Nu har även ingångarna blivit mycket bättre, och det utan särskilt fokuserad träning på dem alls. Sånt gillar jag – det ska bara gå ;)

KänguruPoppel – alla fyra tassar i luften är hennes stil.

Ja, och sist men inte minst. Poppel har varit i sin första catfight och fått sin första ass-whopping. Lilla damen var lite väl kaxig mot stora damen och då gick det som det gick. Gissa vem som vann?

This Post Has One Comment
  1. Ja de gäller att visa vem man är dotter till! ;)
    Har mailat nya webbhotellet och fått svar, precis som vi trodde…dom har inte fått gk av mitt gamla webbhotell att flytta över domän namnet. Jag vill ju ha min hemsida NU!!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Back To Top