skip to Main Content

Poppel & Kula

Kula, 1 dag gammal. Poppel nybliven mor. Kan knappt fatta att detta bara var för 3 månader sedan och att vi hade sån tur att allt gick bra!

Eftersom jag hade Kula-uppdatering sist så får det bli Poppel-uppdatering idag. Poppel är numera en strävhårig tax med endast lite (sträva) fjun till byxor och svans. Spinkigheten har vi tampats med och nu tycker jag att hon är i godkänt hull men får gärna lägga på sig lite till. Man känner åtminstone inte ryggraden sticka upp längre, framsteg! Annars är det främst muskler som hon saknar. Poppel ska simma på hundsim två gånger i veckan ett tag framöver och vi har hittills hunnit med tre gånger. Jag har redan börjat märka skillnad på Poppel. Igår när vi var ute så kände jag den gamla Poppel komma fram, den som älskar att springa och får lyckorus av att accelerera. Hon har en helt ny, eller rättare sagt sin forna, spänst och lätthet i rörelserna så vi går åt rätt håll.

Snart ska vi börja en lydnadskurs för att slipa upp lydnadsklass 3 momenten så att Poppel får göra det hon gillar allra mest, jobba! Men innan dess ska vi tävla lite på skoj i Rallylydnad, mest för att komma ut och känna på tävlingsnerverna igen.

This Post Has One Comment
  1. men gud vilket fint kort! du måste ju förstora det och ha hemma. Dina två tjejer :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Back To Top