skip to Main Content

Hp!

SKK Wästmanlands KK Rocklunda, 25/4-09, Västerås

“Elegant, compact bitch. Still not enough substance. Good head, back should be straighter, need more chest, stands correct. Typical movement, need more coat.”

Domare: Miklós Levente, Ungern
Junkl 1, Junkk 1, Hp

”Äntligen” får Poppel lite negativ kritik. Det låter kanske lite dumt men hittills har hon ju varit i stort sett perfekt enligt kritikerna (t ex när hon fick en trea med toppenkritik :S ). Fast å andra sidan så tycker jag inte att denna kritik skulle räckt till en etta och än mindre Hp. Utställningssporten är och förblir ett mysterium.

Jag håller verkligen med om att Poppel både kunde få lite mer massa och mycket mer päls, men vart kan man köpa det?! ;) Och rygglinjen verkar ju pendla mellan bra och dålig varannan utställning. Nä, allt det där kommer nog på plats med åren, hon är ju faktiskt bara junior i ännu en månad. Det betyder att nästa gång vi kommer ställa ut, när det nu blir, kommer det bli i unghundsklass – kul!

This Post Has 3 Comments
  1. Grattis, grattis.. Jag tycker att hon är tjusig för att vara där i utveckligen som hon är! Oavsett massa eller päls :D
    Msn ja.. ööh.. glömt bort det.. Nejdå, men jag uppdaterade msn och då kryssade jag inte i automatisk inloggning eller vad jag hade innan, så nu glömmer jag bort att jag har det :D

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Back To Top