skip to Main Content

CK!

Lilla Stockholm, 12/4-09, Kistamässan

“13 months. Very good head and topline. Good breast. Very good angulations. Up and down nearly correct. Very good movements, temperament, colour and coat.”

Domare: Paul Jentgen, Luxemburg
Junkl 1, Junkk 1, CK

Jag är väldigt förvånad men väldigt glad över att Poppel fick sitt första CK idag. Pälsen, eller snarare underullen, är nämligen puts väck. Lilla Poppel som brukar vara så mjuk är nu lika sträv som ett vildsvin.

”Up and down nearly correct” syftar på då man springer rakt ut från domaren förklarade Helena för mig. Sån tur att hon var där för jag hade nog aldrig klurat ut vad det betyder annars!

I bästa tik-klassen fick vi inte vara kvar för placering, men det hade jag verkligen inte räknat med heller. Jag är så nöjd med hennes CK i juniorklass så det räcker och blir över! Och jag är även väldigt nöjd över Poppels prestation under hennes bedömning, domaren fick titta tänderna utan problem och gav henne till och med beröm för det.

This Post Has 10 Comments
 1. Grattis Grattis
  Vad roligt att det gick så bra. Vilken bra kritik :)Tyvärr så vart det ingen mässa för mig pgr av en skadad rygg.

  Anette

 2. Grattis! Vad kul! Jag var också där, men jag måste ha missat er, för jag tyckte att jag höll koll på de flesta tollarna!
  Ses på söndag!

 3. GRATTIS! Jättekul med CK och så fin kritik! Då är det CERT som står som nästa mål :)

  Vi ses i helgen!

 4. GRATTIS!!!! Men jag är lite besviken att du inte hört av dig och berättat resultatet! ;) Har ju varit ute i skogen i påsk och internet är inte att tänka på just då. Så det är föst nu jag är tillbaka till verkligheten igen!
  Men stort grattis! Skicka bilder nu så jag kan uppdatera hemsidan! :)
  Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Back To Top