skip to Main Content
Kulas Lydnadsdebut

Kulas lydnadsdebut

För över en månad sedan debuterade Kula på lydnadstävling och det gick hur bra som helst. 1:a pris på 192 poäng (samma som mamma Poppels debut) och så vann vi klassen.

På samma tävling startade jag Poppel i trean med vårt hittills bästa resultat med 252,4 poäng, bara några futtiga poäng ifrån ett förstapris. Så nära men ändå så långt bort. Poppel satte sig upp på platsliggningen (=10p avdrag), tvekade vid metallapporteringen vilket hon inte gjort på länge, gjorde sitt livs sämsta vittringsapportering (vi fick 5 poäng) samt gjorde ett extra skifte i fjärren. Många små detaljer som brast men det vi hade tränat som mest på, sittande under gång och rutan, satt som ett smäck så det var en härlig känsla!

This Post Has One Comment

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Back To Top