skip to Main Content
Vinterland

Vinterland

I fredags kom snön hit till Uppsala, och det rejält. Liksom över natten – från höstrusk till snödrivor. Jag gillar det INTE!

Det enda jag gillar är att hundarna inte blir skitiga och att mina skor inte blir skitiga. That’s it! Okej, jag gillar oxå hur vackert det är (när man tittar ut från inomhus) och att det inte är becksvart på kvällarna längre så att jag slipper vara mörkrädd.

Med hundarna vet jag inte riktigt. De gillar iallafall inte att det blir isklumpar under fötterna, klackskor som vi säger på grund av att det låter som att de går i klackskor när de går på klinkern inne i trapphuset. Lotus är nog den som det märks mest på att han gillar snön, han ska äta, rulla och gräva i den. Tjejerna beter sig mest som vanligt, full rulle hela tiden.

Jag tycker lite synd om nya bilen som blir begravd i snön ute på parkeringen, hade varit bra med ett garage. Men vi har iallafall eluppvärmd framruta, lyx när man slipper skrapa!

Idag ska jag iväg på en liten marknad med mitt företag, hoppas på att sälja lite presentkort och grejer. Sedan blir det adventsmys här hemma och ladda för en fullspäckad skolvecka.

This Post Has 3 Comments
  1. Äsch, va inte sån nu! Snö är mysigt! Här är det bara kallt (-11) men ingen snö… Ang klackskor-vi brukar klippa grabbarna med maskin och då får de inga såna. Superbra!

  2. Nä håller med Malin, snö är härligt. Blir så mycke ljusare och härligare ute :) ”klackskor” slipper vi här med, fast ja klipper mellan tassarna lite granna.
    Kallt som…… Fn. Är de här (-15) nu på kvällen. Så nu hoppas jag alla fästings j-vlarna dör….

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Back To Top