skip to Main Content
Planer Och Framtidshopp

Planer och framtidshopp

Ända tillbaka till 2010 fick jag gå för att hitta såna där härliga vardagsbilder som jag alltid tog förr, med kameran med ut på promenaden. Det är en sak som ska ändras på! Jag har börjat rannsaka mig själv, eller det har pågått under större delen av året. Från och med nästa år så ska jag förvalta det som är viktigt för mig och lägga energin där. Jag ska sluta ta på mig diverse uppdrag och annat även om jag tycker det känns kul för stunden. Det är svårt att säga nej och jag tror nog att jag har tid för det mesta men så är det ju inte, i slutändan är det alltid något som får bortprioriteras. Ibland blir jag trött på mig själv och undrar hur jag egentligen tänkte som till och med startade ett företag i början av året!? Företaget blir kvar men det finns ingen tanke om att växa, det gör jag bara för att det är roligt och ger en liten, i stort sett minimal extrainkomst vid sidan om studierna.

Målen för nästa års tävlingar har börjat formuleras, fast egentligen är det bara att kopiera detta års mål för där har det inte satts många bockar (förutom för Lotus som faktiskt uppfyllt alla sina mål under året). Jag är sugen på att ta upp hundarnas tävlingsträning på riktigt, inte göra allt halvhjärtat och sedan undra varför framgångarna inte kommer till oss. Jag ska prova en ny strategi – den kallas för att träna!

Som man kanske märkt ägnas inte mycket tid till den här hemsidan längre och det är oxå något jag vill ändra på. Det är inte för att jag tappat intresset för varken fotografering eller dokumentering av hundarnas träning och vardag men jag har hundra andra järn i elden. Men jag vill samtidigt inte att det ska vara ett krav att uppdatera vad vi gör hela tiden.

Det ska bli spännande att försöka skala av min fritid så att den handlar om några få saker bara. Jag undrar hur det känns att inte ha en att-göra lista som alltid är full.

This Post Has 2 Comments
  1. Kul att du vill börja skriva här mer, jag har verkligen saknat din blogg! Jag vet hur det är med att ta på sig för mycket saker, jag försöker sluta med det jag med… Det är svårt, men man får tvinga sig själv att säga stopp!

  2. Med åren kommer klokheten! Har oxå varit i din sits, men lärt mig med åren att faktiskt prioritera mig själv ibland oxå. Kul att bloggen kommer leva mer, har saknat den! Blir det jakt och lydnad ni ska satsa på? Kanske kan vi få ihop en träningshelg framöver? Vore kul!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Back To Top