skip to Main Content

Verkliga livet

Full fart i verkliga livet, det vill säga skolan och ideella uppdrag. Hundträning finns knappt någon tid till, än mindre roligheter som fotografi-, företags- och hemsidepyssel. Idag var det bara så sprakande och gnistrigt väder så jag var bara tvungen att trotsa förkylning och ta med kameran och flickorna precis utanför huset. Det var skönt för dem som varit lektanter åt en aussievalp i några dagar, att bara få vara med matte en stund.

Någon Upplandsmästare för Poppel blev det tyvärr inte förra helgen. Jag kände väl att hon inte var tillräckligt pälsad för att vilja lägga ut de pengarna på en inoff. Dessutom så var det bara för mycket måsten och deadlines i övrigt så det var skönt att få en slapparkväll med Angelica framför melodifestivalen istället. Vi får hoppas på framgång i championklass under året så kanske vi har bättre tur med pälsen tills nästa år.

På söndag gör jag och Poppel comeback efter ”cancer-episoden” och entrar lydnadsklass 3 igen. Med denna minimala träning som vi haft förväntar jag mig en slarvig och gasad Poppla, men kul ska det som alltid bli att få tävla igen!

Imorgon fyller mina små fågelungar 1 år! Tiden har gått fort men samtidigt känns jag och Kula som ett sammansvetsat team med ett flera års långt samarbete bakom oss. Hon är min toka och jag är så glad för henne, bättre hund i mina ögon har jag faktiskt aldrig träffat. Det är kanske inte så konstigt med tanke på alla fantastiska individer som står bakom henne i stamtavlan, det kunde bara bli bra!

This Post Has 3 Comments
  1. Kul med uppdatering.. Vi följer bloggen flitigt :-)
    Lycka till på söndag, håller tummarna för er & grattis i förskott till fågelungarna som fyller 1 år..
    Poppel och Kula är så extremt lika varandra på bilden.. Jättefina tjejer :-)

    Trevlig Helg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Back To Top