skip to Main Content

Kulas MH


Betar av ”att-göra-listan” med något som legat och gnagt väldigt länge, nämligen filmerna från mentalbeskrivningen på kennelträffen i somras! Ovan finns Kulas MH och resten kommer att finnas för beskådning på min nya youtube-kanal som du hittar om du trycker på länken.

Nu när jag tittat igenom Kulas och syskonens MH igen så känner jag mig väldigt nöjd och glad med min första kull. Det finns mycket trevligheter hos alla! De känns så positiva och okomplicerade när man ser dem. De kanske inte är de mest modiga tollarna som kastar sig fram vid överraskningsmomenten, men de löser sina svårigheter fint och den positiva attityden har de kvar genom beskrivningen. Det finns inga direkta panikrädslor heller vilket är skönt.

Jag gillar att vi har fartiga, intresserade och motiverade hundar i den här kullen. Precis vad jag ville ha! Däremot så tänker jag inför min nästa planerade kull att jag skulle vilja ha in lite mera mod och nyfikenhet, men absolut inte aggressivitet. Det skulle ”komplettera” Kulas mentalitet på ett bra sätt, även om jag sällan tror på kompensationsavel. I övrigt är jag väldigt glad och stolt över min fina Kula även fast hon är lite väl bekväm med att springa till hussen eller testledaren i publiken och låta matten sköta om det läskiga tills jag ropar att kusten är klar ;) Men det blir väl så när man har två mammor (mig och Poppel) under uppväxten, man måste inte ta så mycket eget ansvar.

This Post Has One Comment

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Back To Top