skip to Main Content

Vecka 2

Nu har andra veckan av dräktigheten gått och de små äggblåsorna ska ha nått livmodern och strax börja fästa sig vid livmoderväggen. Än så länge är det bara celler och inget som liknar foster därinne.

Poppel morgon-kräktes i början på veckan men det kan nog tyvärr inte ses som dräktighetssymptom, hon var nog bara tom i magen! Jag har svårt att tro att aptiten skulle svika Poppel för lite illamående men vi får se. Annars är hon pigg och kry, kör på med sin vanliga tokstil.

Måtten har inte ändrats nämnvärt, hon har gått ner i vikt men det kan nog snarare bero på att vår våg inte är helt hundra. Måttbandet visar en liten ökning men där kan man oxå misstänka en viss felmarginal ;) Jag väntar med fler bilder tills det börjar hända saker.
Vikt: 15,7 kg
Midja: 45,5 cm

This Post Has One Comment
  1. Oh vad kul att du skriver! Följer denna blog mer o mer sen det börjar hända saker med Poppel! Spännande! O sen älskar jag dina bilder o tollarportträtten speciellt! Nåja, slutsmickrat kanske! Tack, ska kolla upp det där pudret, tycker egentligen att allergi är rätt långsökt, men nåt måste man ju försöka göra!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Back To Top