skip to Main Content

SSRK Hammarö

SSRK Värmland 5/12-2010, Hammarö

“Ett bra huvud, utmärkt hals och överlinje. Välkroppad med god benstomme. Normala vinklar. Bra pälskvalitet. Uppvisar stor spänst. Välpresenterad.”

Domare: Inge E:son Thoor
Jkl 1, Jkk 3

Jag har ju glömt att lägga in Poppels strålande kritik från utställningen i Hammarö i början av månaden. Förhoppningen var såklart att ta hem sista certet och därmed championatet men det gick inte den här gången heller. Istället gick det till en ursnygg norsk tik, precis som jag förutspådde direkt då jag såg vilka vi hade som konkurrens.

Och det där CK’t i jaktklass lyser oxå med sin frånvaro. Nu blir det en lång utställningspaus på obestämd tid. Vi får se hur fort Poppel kommer i form igen efter att hon haft sina valpar men gissningsvis kommer inte pälsen att vara i kondition förrän till nästa löp i början på hösten. Vi får satsa på utställningscomeback till nästa års Tollarspecial! Och jag har ju även en massa mysiga valputställningar med lilla ”vad-hon-nu-ska-heta” att se fram emot.

This Post Has 2 Comments
  1. skulle du inte kunna lägga ut filmer där du visar verkligen från scratch hur du tränar den lilla tjejen?:) när hon är född naturligtvis;)
    t.ex. när du lär henne att gå fot och utgångsposition, liksom första gångerna du visar henne:)
    skulle vara otroligt värdefullt för mig, för jag har ingen aning om hur jag ska gå tillväga, och dom flesta filmerna man ser visar ju hur man gör när hunden redan vet och när den har lärt sig själva grejen:)

    lycka till!:D

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Back To Top