skip to Main Content

Parning gånger tre

I söndags packade jag in mig och Poppel i bilen (som tur var hann bli klar från verkstaden) och åkte mot Värmland. Vi kom fram vid lunchtid och efter att jag packat in mig snabbt hemma hos Malin & Magnus så var det ingen idé att dra ut på det hela – här skulle det paras! Det visste Keno mycket väl om…

Den som inte riktigt var med på noterna från början var Poppel som, oerfaren som hon är, blev lite skrämd av sin charmör samtidigt som hon ändå så gärna ville samma sak. Efter några minuters mer lek förstod Poppel vad som skulle göras och jag och Malin fick frysa under en 25 minuter lång hängning. Poppel som inte tycker om att vara stilla tyckte att det var väldigt lång tid och frös om tassarna gjorde ”prinsessan” oxå.

Någon timme senare, efter att Keno och Poppel myst med varandra inomhus och vi ätit lunch, så gick vi en promenad och passade på att fota. De trivdes verkligen med varandra och sprang ikapp, grävde hål och åt lera. Keno gillar balla tjejer!

Vi stannade tills idag och hann med två parningar till, även de med hängningar på 20-30 minuter. Keno skötte sig såklart galant även då och Poppel var då verkligen inte svårparad heller! Nu hoppas vi på valpar kring Alla Hjärtans Dag i februari.

This Post Has 14 Comments
 1. GRATTIS Frida! Äntligen efter all din väntan : )
  Håller tummarna för många fina valpisar!
  Ser fram emot alla dina söta valpbilder!!!
  Kram och lycka till!

 2. så fina dom är tillsammans! Övertygad om att blir det valpar så kommer dom bli minst lika fina som sina föräldrar ^^ håller båda tummarna nu!

 3. Keno hälsar och tackar för trevliga dagar! Och du poppel.. Keno sparar hålet till nästa gång du kommer…

 4. åh, fina dom är tillsammans! duktiga dom är båda två. längtar tills vi får höra mera!

 5. Hej Frida!! Jäkligt fina bilder =) Så himla roligt att det äntligen blir av, är inne o kikar på din sida ibland. Är ju så kul när man själv går i samma tankar både träningsmässigt och avelsmässigt fast i framtiden för min del.
  Lycka till med allt!
  MVH Sandra o tollaren Vilda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Back To Top