skip to Main Content

Ejder på besök

Förra helgen hade vi finbesök av Karolina och Ejder. Jag hjälpte dem med lite lydnadsträning både till vardag och tävling. De har gått en lydnadskurs under vintern och kommit en bra bit med tanke på att det är Karolinas första bekantskap med tävlingslydnad. Många saker fungerade riktigt fint och med mina tips utvecklades de ännu mer, jätteroligt att se. Ejder har en bra början på väldigt fin kontakt i fria följet med som med alla hanar i denna åldern är koncentrationen inte alltid den längsta.

Ejder som blev BIS-valp klass 1 på tollarspecialen förra året har utvecklats fint sedan dess. Just nu är han väldigt unghundsskranglig men med lite massa på det där så kommer det bli finfint. Karolina fick med sig lite färskfoder hem för att prova om det kunde passa Ejder bra. Vad jag hört så har både Ejder och Kenai problem med att få i sig den mängd som krävs vid den här tillväxten, magen orkar helt enkelt inte mer mat även om de båda är matvrak. Då kan färskfoder som är väldigt energitätt och lättsmält passa bra för att få i sig all energi de behöver.

Min Vilda Ettriga Ejder

This Post Has 3 Comments
  1. Hej!
    Tänkte bara lämna ett litet spår efter mig. Gud så fin sida du har, vad duktig du är på att fota och framförallt, superfina hundar!!

    Hälsningar Louise, Ludde och Baloo

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Back To Top