skip to Main Content

Flamma

Igår träffade vi Poppels syster Flamma igen, för första gången sedan valparna var 8 veckor gamla. Jag tycker att hon är en kopia av far sin i utseende! Men visst finns det ändå några små likheter systrarna emellan. De var faktiskt väldigt lika i kropparna och både jag och Stina såg fel ett par gånger bakifrån och från sidan. Flamma är aningens kraftigare både i kropp och skalle men på höjden var det knappt någon skillnad.

Fagerlands Röda Flamma De AmoreX

Söta Flamma ska på sitt livs första utställning snart så de fick lite utställningstips. Inte för att Flamma behövde det för hon sprang så fint och stod så bra när jag agerade domare, men Stina är lite smått förvirrad över hela utställningskonceptet. Fast det ska nog kunna bli utställningsproffs av henne med! Vänta du bara Stina :)

Vi tränade lite lydnadsklass 3 oxå, och det var två flåsiga tjejer vi hade. Hjärnan blir seg av värmen! Som tur är trivs min kamera rätt bra i solsken så jag fick många fina bilder!

This Post Has 2 Comments
  1. Tack för senast :). Nu känner jag mig inte riktigt fullt så vilsen vad gäller utställning :). Å vilka fina kort det blev, du kan väl maila över korten du tog till mig, skulle vara så roligt att ha lite fina kort på min fina tjej :). Vi får ta och träffas nåt mer nångång så långt är det ju som sagt var inte.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Back To Top