skip to Main Content

Unghund

Poppel har ju fyllt unghund nu, alltså 15 månader. Hon börjar äntligen få tillbaka pälsen och se lite kraftigare ut i och med det så nu börjar utställningssuget komma. Vi ska ju såklart prova lyckan i unghundsklass till sommaren och på önskelistan står ett Ck men jag skulle bli väldigt glad över en slät etta oxå, så länge det inte blir några andra läskiga färger än rött ;)

För övrigt så har hon ganska svårt för att fokusera just nu, allting måste tas in och registreras, hon har verkligen koll på allt och ingenting. Vi kämpar på med lydnaden där hon nu är i stort sett startklar inför klass 1 förutom att hon inte fixar alla störningar i en tävlingssituation än. Hon har även fått börja träningen med klass 2 moment, vi har börjat med alla utom inkallning med ställande. Vi tränar även en hel del jaktapportering där hon har mycket motivation och jättebra avlämningar, men det finns mycket kvar att lära.

Min vackra lilla Poppel

This Post Has One Comment
  1. Haha, våra två skabbrävar kanske börjar få lite päls nu när dom är äldre :)
    fina biler förresten, du får jättegärna skicka några till mig när du har tid :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Back To Top