skip to Main Content

Viltspårspremiär

Igår fick Poppel prova viltspår för första gången någonsin och Lotus fick nypremiär (han har inte spårat sedan 2007!). Hundarna var ju inte jätteduktiga av förklariga skäl men roligt var det och vi fick med oss en bra introduktion inför nästa tillfälle.

När jag spårade med Lotus första gången för tre år sedan så var det ett smygande lejon jag hade i linan så jag hade ju hoppats på något liknande med Poppel eftersom noggrannhet och lugn är viktigt på prov men attans heller att hon var lugn och metodisk. Hon låg på hårt i linan och sackade fram och tillbaka över spåret när jag inte lät henne gå fortare, men jag är egentligen inte förvånad. Trots löp och nyvaccinerad tuffar hon på med vanligt humör, möjligtvis att yttersta udden av hennes energi påverkats men det skulle då ingen utomstående se. Annat var det dock när vi kom hem för då lyfte hon inte ett ögonlock på flera timmar där hon låg på rygg och sov i bädden, förrän det var dags för middagen det vill säga…hon vet hur man ska distribuera sin energi minsann! :)

This Post Has 3 Comments
  1. Askott gick sin första öppenklass på 10 minuter men fick ändå ett 1a pris!
    Så visst kan det gå bra fast det går fort ;-)
    Tollare i ett nötskal du vet men det gillar vi ju!
    / Anna o Ask

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Back To Top