skip to Main Content

Min Vilda

I fredags kom mitt kennelnamn med posten. Så nu är det alltså officiellt godkänt, jippie!

Ja, egentligen skulle ju allt vara klart 1 april men med min vanliga tur så inkom såklart en protest som SKK avslog och därav 2 veckors dröjsmål. Jag har ingen aning om vem som protesterade eller varför fast jag gissar på att det kan ha att göra med att det i tidningen stod Min Wilda, men man vet aldrig! Huvudsaken att allt är i sin ordning nu.

Nu får jag se till att göra om min hemsida till en riktig kennelhemsida och skicka in mina uppgifter till Tollarklubben. Men när jag ska hinna med det är en väldigt bra fråga. Just nu är det fullt upp med skola, Tollaren och styrelsen. Och all hundträning då förstås. Vi har lagt lydnaden åt sidan för ett tag och spenderar tiden i skogen istället med viltspår och apporteringsträning!

This Post Has 4 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Back To Top