skip to Main Content

Poppels Comeback

Här kommer den utlovade filmen på första träningspasset efter mer än 2 veckors vila!

Oj vad det märks att Poppel legat i vila, vart har all precision och alla detaljer tagit vägen, haha!? Och hur speedad får man vara i fritt följ egentligen? Men kul var det iallafall och Poppels lathet är som bortblåst. Härligt oxå att hon gör allt detta för bara lite dietfoder och boll. Fast all mat går att äta enligt Poppel och det var väl det som satte henne i sin bukspottskörtelinflammatrion-situation från början.

Däremot så känner inte jag mig så himla motiverad till att fortsätta lydnadsträningen just nu, jag vill ju spåra och träna apportering men med all jäkla snö ivägen så får man snällt träna det som går på plogade parkeringar, dvs lydnad.

This Post Has 9 Comments
 1. Hej!
  Vad härligt att se en så laddad Poppel! :o)
  Och vilken snygg banner ni har! Får man fråa vad typsnittet på texten heter? ;o)
  Lycka till i fortsättningen!
  Kram

 2. Haha, det är krut i damen!! Ser jättehärligt ut, hellre att det brinner av iver än att de går och segar! Det där med precision kommer tillbaka!!

 3. HÄRLIGT! Det är ju precis den där attityden man vill ha! Ser jättebra ut!

  Jag har en fråga…. Koira gillar inte metallapporten sådär värst vidare. Det går an att hålla den om jag håller i den eller möjligtvis korta stunder själv. Men att plocka upp den från marken – no way! Har du nåt bra tips på att få henne att gilla att hålla i metall?

 4. Oj, har läst ikapp nu, vilken jalans otur men skönt att det löser sig. Såklart hon kommer bli helfrisk och inte få tbx det igen. Men vad blev det för kennelnamn?! :D Det fixar de ju när det är de som gjort fel.
  Härlig attityd, du vet ju att det är det viktigaste! :D Jag har inte alls varit lydnadsinspirerad på ett tag men nu blev jag det igen, taxåmkt! ;)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Back To Top