skip to Main Content

Badkrukan som ändrade åsikt

Lotus är en rolig prick. När han var liten valp så tyckte han att det var onödigt att bada tassarna ens. När Lexus kom sommaren efter med sin extrema vattenpassion så tyckte väl Lotus att det var ännu värre att vara i vattnet med en plaskande, skvättande och bråkig säl, dvs Lexus. Men – undrens tid är inte förbi, numera har Lotus minst lika stor vattenpassion som Lexus fast den ter sig på ett lite annorlunda sätt.

Lotus har hittat sin egen stil helt enkelt, han vet hur man chillar bäst i vatten. När vi kommer till vatten så är Lotus först i, men han simmar inte ut. Han springer och ställer sig i vattenbrynet och därifrån går han inte upp förräns vi går hem igen. Han tar gärna en simtur eller två om man kastar något apporteringsbart, men bara om inget annat vilddjur kastar sig efter för då får det vara. Lotus håller sig hellre till mer stillsamma aktiviteter…

Som att plaska lite…

Och dyka!…

Och att undersöka havets skatter…

Om det fanns en hundsnorkel så skulle Lotus behöva en sådan. Och gärna simglasögon oxå.

Lotus vill aldrig sluta bada, inte ens om det är iskallt så lämnar han vattnet med tassarna.

Det kvittar om det går folk förbi på stranden, Lotus lämnar inte sin position. Man kan knappt locka upp honom med korv ens. Och när man ska gå upp då ser han såhär sur ut. Vi har testat att träna honom att vara på stranden oxå men då tjuter han och är helt spänd i kroppen samtidigt som han skakar och har blicken fäst på vattnet, han är som besatt så numera låter vi honom vara för han går ju bara och plaskar och har sig utan att störa någon. ♥

Och ps. kul att så många tittar in på sidan varje dag, trots att jag är världssämst på att uppdatera.

This Post Has 2 Comments
 1. Frida, du är ju bäst på att hålla din sida uppdaterad och den är alltid rolig att läsa!!!
  Kan lova att du inte hade stått ut med värmen i Borås – stekhet gryta utan skugga. Jag är ju van vid varmt klimat, men stackars alla hundar!
  På fredag är det semester i 4v. så då blir det Skåne och en liten week-end i Sto. m Anton, Samba får vara hemma i huset hos mina föräldrar.
  Kram så länge!

 2. Hahah Tarras var precis likadan!
  Han gick oxå i och la sig i strandkanten som en liten gris.
  Gott när dom kan njuta på sitt sätt!
  / Anna o Ask

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Back To Top