skip to Main Content

Sovrums-Update!

Äntligen lite framsteg på sovrumsrenoveringsfronten. Hur länge sedan var det egentligen sedan vi började. Jo, det kan jag tala om! Vi började riva tapeter veckan efter världsutställningen, alltså i början på juni. Men, nu när allt tråkigt förarbete är gjort så är det dags att börja tapetseringen! Idag har vi hunnit med en och en halv vägg och vi räknar med att vara klara imorgon.

Nu kan man ju tro att allt är frid och fröjd, men så är verkligen inte fallet. Efter att vi hängt första våden var jag tvungen att ta time-out för jag blev verkligen illamående. Jag trodde att vi köpt vita tapeter men de ser verkligen lila-rosa ut när de kommer upp på väggen. Jag försöker dock intala mig själv att allt kommer se så mycket bättre (och vitare) ut när hela rummet är klart och vi skaffat bättre (och vitare) belysning.

På översta bilden kan man även skymta ett paket av vårt nya golv från IKEA. Det är ganska mörkt och har lite antik-look som kommer bli snyggt mot det lila-rosa vita!

This Post Has One Comment
  1. Jag tror att Lina har planer på att göra en lite utförligare beskrivning av boken, men den är alltså uppdelad i månader där varje månad har en lite längre artikel av en författare och sedan följer en kalender över månadens alla dagar med utrymme för att föra träningsdagbok och vanlig planering, samt att det finns sidor där man kan föra loggar över varje enskilt träningspass.

    Det är med andra ord både en bok och en kalender i ett :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Back To Top