skip to Main Content

Lotus 4 år!

Nu känns det som att åldern håller på att komma ikapp Lotus personlighet…snart. Vår lilla farfar som både ser ut som och är en riktig gubbe. Förutom i skogen, där det finns kottar, för där är han en racergubbe!

Dagen spenderades på uteplatsen där solen sken så att man kunde sitta utan jacka trots att temperaturen bara ligger kring nollan. Baksidan ligger i lä så det blir riktigt varmt och gott i solen. Lotus har legat i solstolen och jag har sått frön, som ska drivas upp inomhus innan det är dags att plantera ut i våra nya fina rabatter (som inte är på plats än), varvat med att rulla bollen till Poppel som hon envisas med hela tiden. Lexus har som alltid legat vid grinden och vaktat.

This Post Has 2 Comments
  1. oförskämt gott det där såg ut!! Håll dig till hundbilder är du snäll, annars blir mitt tangentbord vattenskadat av dreggel. (man blir som man umgås, skyller på hundarnas dålig ainflytande)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Back To Top