skip to Main Content

Kennelnamn

När jag fick brev om mitt godkända (felstavade) kennelnamn för drygt två veckor sedan så skickade jag direkt ett mail (det var på en fredag efter 5) som förklarade situationen. Jag väntade och väntade men fick inget svar så idag ringde jag helt enkelt upp även fast det fanns en risk att verka tjatig.

Och nu är allt fixat, samtalet tog ca 15 sekunder! Jag antar att de fått mitt mail men inte svarat eftersom de direkt sa att allt var fixat när jag sa namnet. Så nu kommer alltså tidsplanen att stämma, namnet kommer ut i nästa nummer av Hundsport och den 1 april är det mitt att använda! Skönt att allt gick så smidigt trots trasslet!

Jag har även sett att mitt kennelnamn nu ligger ute på fci.be fast då med den felaktiga stavningen men det kommer oxå att fixas. Om någon är nyfiken så är det väl bara att börja leta där, haha! Ni kanske hinner hitta det rätta innan 1 april ;)

Hoppas nu bara att ingen protesterar!

This Post Has 3 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Back To Top