skip to Main Content

Badpremiär

Tack för alla ck-gratulationer, det känns verkligen toppen att kunna bocka av ck i juniorklass från önskelistan!

Direkt efter utställningen igår inleddes operation: få Poppel i päls igen, genom att först och främst försöka få henne att fälla klart. Det blev ett ”isbad” i sjön för alla tollare. Jag tänker att kanske, kanske den kalla temperaturen signalerar till hårsäckarna att börja sätta päls igen för i det här fina vädret som varit nu det senaste så har nog Poppels hårsäckar fått det motsatta budskapet! Sen blev det en schamponering när vi kom hem och det rasar päls ifrån henne nu (fast det gjorde det innan oxå).  Och idag har det borstats och borstats men inte ser hon nåt mer naken ut för det inte. Nä, vi får nog se hur det går med den där pälsen, om den kommer vara i form för utställning om två veckor igen. Tips tas tacksamt emot, men jag vill försöka undvika att stoppa i henne diverse preparat så långt det går.

Lotus tyckte att det var uppfriskande med ett isbad, men med hans päls så tvivlar jag på att det ens kändes kallt.

Och Lexus stod såklart ute i det blå mest hela tiden och väntade på att få apportera något.

Och Poppel då, jo hon gillar vatten! Än har hon inte vågat sig på att simma men det skulle nog inte jag heller med två vilda pojkar runtomkring. Det får vi nog ta itu med ensamma, hon och jag.

This Post Has 3 Comments
  1. Härligt med bad :) Tyvärr så tror jag inte på ngt undermedel, pälsen kommer när det är dags tråkigt. Den är aldrig där när man vill ha den. Maja ser ut som jag vet inte vad ingen päls alls och den lilla som är rasar av så fort man tar i den :)

    Ha det bra
    Anette

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Back To Top