skip to Main Content

Santa’s Little Helper

Jag har inte kommit igång med träningen igen sen Poppel blev sjuk och det tycker Poppel att jag borde straffas för. Det går inte att gå från hundra till noll med en crazy-poppel! Så idag när jag kom hem möttes jag av ett finfördelat fondbesked som kommit med posten. Igår var det en penna och ett kuvert ur papperskorgen. Tur att det inte var nummerlappen till utställningen som oxå kom idag!

Men det kanske var lika bra för nu slapp jag se hur dåligt det går för mina fonder såhär i kristider, tack Popsan, du är bäst! ;)

This Post Has 4 Comments
  1. Haha! Vadsöt hon är! Skönt att se att nån fler än Fjux förstör för sina ägare! ;) Å kanske är det så att Popsan och Fjuxan är kontakt bakom ryggen på oss!? :)

  2. Wiii vilka fina bilder nedan…så du lider oxå av photoshopsyndromet…phu man kan sitta där aaaadeles för läng. Men oftast blir ju resultatet väldigt bra!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Back To Top