skip to Main Content

Bara för att uppdatera

Sorry, träningsdagboken har blivit bortprioriterad i helgen, och den andra träningsdagboken för apporteringsframstegen blir inte alls av, jag kom på att det är bökigt att filma en sådan och stackars Hanna och Jimmy som är mina filmare är redan maximalt utnyttjade. Men lydnadsträningsdagboken kommer komma tillbaka när jag får tid att träna igen.

Vad gäller lydnaden så har vi tagit ett par kliv tillbaka i utvecklingen, borta är de fina ställandena till förmån för snygga lägganden istället, varför ska det vara så svårt att kunna båda?! Sen har vi fortfarande inte koll på ingångarna så där faller både inkallning och hoppmomenten. Men någongång ska vi nog bli klara med lydnadsklass ett.

Apporteringen går däremot framåt och vi tränar på nu när all snön smält bort. I fredags tränade jag linjetag med lite svårigheter så som terrängbyte och över dike. Bara på kort avstånd men det gick galant.

På söndag blir det utställning så jag kanske ska hinna med lite utställningsträning igen, det var länge sen sist. Och så nästa onsdag är det den fruktade hd röntgen, jag vill ha det gjort men jag vill inte ha ett dåligt resultat. Så nervöst, men det får bli vad det blir.

Och ps, det är Poppel jag pratar om ;) grabbarna tuffar på och njuter av skogspromenader med kottkastning som är extra mysigt nu i det vackra vårvädret!

This Post Has One Comment
  1. Jag har inte alls något emot att bli ännu mer utnyttjad ;-) Längtar tills jag kommer tillbaka till våren igen, här i Luleå är det ju vinter! Jag vill TRÄNA!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Back To Top