skip to Main Content

Kula <3

Fina fina fina Kula, en hund man blir varm i hela hjärtat av. Kanske är jag partisk med tanke på att jag själv fött upp denna varelse men för mig är hon världen bästa och hon ger mig så otroligt mycket tillbaka när vi tränar, när vi gosar, när vi bara är. Så bortskämd, så odräglig men ändå så älskad!

Kula är väldigt lik sin pappa Keno och farmor Etta, iallafall mer än vad hon är lik Poppel, men det finns såklart lite av dem båda där i. Kula är världens lyckligaste hund, hon utstrålar lycka i allt hon tar sig för och det är så härligt! Hoppas att hon alltid är och förblir samma goa lilla gullhund! <3

This Post Has 2 Comments
  1. Keno är ju drygt sex år nu och har ff samma härliga temperament så hon kommer nog att förbli så här underbar!Fast inte heter farmor Kula…???

  2. Längesen ja va här! Gillar verkligen kula :) ser så härlig ut! Stort grattis alla framgångar! Fin första kull du fött upp Frida! Ha de bäst! / Andrea å forran

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Back To Top