skip to Main Content

Tollarspecialen 2008

Tollarspecialen 3/8 2008

”5½ mån. Vacker tik med bra huvud o uttryck. Välansatta öron, bra rygg, aningen lång i länden. Normala vinklar, bra benstomme, fin päls. Fina vita tecken. Välgående från alla håll. Vävisad.”  Domare: Riika Leppinen, Finland
Valpklass I (4-6 månader), Hp & 2:a bästa tik

Jag är så himla nöjd med Poppels resultat från årets Tollarspecial, med cirka 15 andra tikar i vår klass. Poppel skötte sig utmärkt i den individuella bedömningen och det kändes som att hon sprang bra. När alla valpar var inne för placering var det lite svårt att springa så fort som jag hade velat för att visa upp Poppel på bästa sätt men vi blev ändå utplockade till att springa ett par varv till. När domaren sedan började plocka fram placeringen inför det allra sista varvet så satte hon oss först, men vid det här laget så var Poppel jättetrött och orkade knappt springa så vi blev tyvärr nerplockade till andraplats. Men vilken känsla att få springa först i varvet och vekligen ge järnet!

Brorsan Hyzz blev dessutom 3:e bästa hane i valpklass I. Och BIS-valp blev samma hund som blev BIR över Poppel förra helgen, nämligen Tollarbos Raiko von Ducke, grattis än en gång!

 

This Post Has 9 Comments
 1. Grattis, igen!!!
  Jättekul att ni lyckats så bra på utställningarna. Lycka till framöver!

 2. GRATTIS Poppel o Frida – än en gång!
  Det var så skoj att träffa er och lära lite från er.
  Hoppas vi ses innan nästa Tollarspecial…
  Kram,
  mia o samba

 3. Grattis Frida och Poppel. Satt här hemma i Skellefteå och tänkte på er och ångrade att jag och AKira inte följde med, men nästa år då kommer vi.

 4. Uttryckte mig lite klantigt, ”inte SÅ nervös” skulle det vara. ;) Såg du inte mig på stora sthlm? *s* När jag är nervös på riktigt är jag knäpptyst och likblek typ.
  GRATTIS igen till Poppels framgång i vänstervarvet, skönt att du äntligen kan vara nöjd med placeringen! Ni skötte er strålande! Skickar bilder på henne när jag fixat till några.

 5. Grattis! Så kul.
  Ja nu har jag fått lärarjobb så nu flyttar vi :-). Kanske man kan ta å ses någon gång då :-).

 6. Absolut nog kan vi göra det. Utställningar är jag inte så hemma på, men jag har tänkt att jag ska ställa henne så det skulle va jätte kul.
  Vi flyttar upp redan på måndag och jag börjar jobba på tisdag så här går det undan :-).

 7. Ett sent men ett stort grattis till det fina resultatet på tollarspecialen!!! Snyggt jobbat både matte o hund! Och framför allt tack för en trevlig helg under specialen, det var trevligt att hinna få träffa dig och Poppel!!! Hoppas att vi ses nästa år på specialen åxå…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Back To Top