skip to Main Content

Lotus mardrömsdag

En bild på Alice (Axnäs Bumble Bee) som var med på tollarträffen igår.

Det var en mycket missnöjd Lotus som kom hem med Amanda från tävlingsledarutbildningen idag. Han tyckte det var fruktansvärt orättvist att han hade varit tvungen att vara utomhus i leran medan de andra minsann fick en lång sovmorgon i sängen. De andra tyckte nog precis tvärtom, orättvist att Lotus fått vara ute och ha roligt.

Amanda rapporterade om hur det hade gått och det var just vad som hade hänt; Lotus hade gått sig igenom hela programmet, vägrat slå sig ner i leran under fritt följ och sättande under gång, sprungit omvägar kring vattenpölar på planen osv. Låter som Lotus i ett nötskal! ;) Till slut blev det så hemskt att inte ens köttbullar kunde trösta honom, min stackars lilla gubbe. Inte lätt att vara lite fin i kanten…och väldigt grinig!

Kvällen har vi spenderat tillsammans med Amanda & Jocke. Jag har dragit fram allt mitt material för hundhalsbandstillverkning så det blev ett var till Fräck och Kross sen började symaskinen muttra så vi får fortsätta en annan kväll. Om jag får lust att sy något till mina egna hundar så ska jag visa bilder, jag har nämligen lite rosa drömmar att pryda Poppels hals med.

This Post Has 3 Comments
  1. Nämen! Gör du hundhalsband!? Det visste jag inte! Får man lägga en beställning? :) Har en bekant här i stan som också gör halsband, men hon är rätt virrig, så hon minns aldrig att jag vill ha ett!

  2. hahaha stackars Lotus :D Bara för att man är tollare betyder de inte att man gillar vattenpölar, hihi ^^ Låter som min Zorro de, han tvekar och vill helst undvika vatten! ;)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Back To Top