skip to Main Content

Syskonen De AmoreX

Eller åtminstone fem utav dem. Ursäkta att jag dröjt så med bilder från specialen men jag har haft annat att tänka på i veckan. Och nu när jag väl fick tid att ta en titt på bildskörden så blev jag smått besviken över bildkvalitéten. Nåväl, även om bilderna rent tekniskt är bedrövliga så är ju motivet fint och jag ångrar att jag inte var flitigare med kameran när så många syskon var samlade. Nästa special får jag strunta att tävla mina hundar och agera fotograf hela helgen istället! ;)

This Post Has 4 Comments
  1. Men oj vilka otroligt fina bilder Frida!!!
    Du är en inte bara duktig på att visa upp din hund, du är en duktig fotograf med ;)
    Kram Annelie

  2. Jag håller med Annelie, du är så himla duktig men inte ska du strunta i att tävla. Nej det är ju ni som får hålla fanan för oss andra :) Jag ”snor” gärna bilden på Maja om det är ok. ( sitter och redar mina bilder från specialen de kommer inom kort)

    Ha det så bra om inte annat så ses vi den 6:e du har väl anmält ….

    Anette

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Back To Top