skip to Main Content

Så nära, men ändå så långt ifrån

Åtta och en halv poäng ifrån, attans!

Men jag hade nog inte räknat med så mycket poäng faktiskt så jag är helnöjd! Vi kom trea oxå så vi vann fem kilo hundkex, perfekt! ;)

Det fanns som alltid saker som var bättre och saker som var sämre än väntat. Apporteringarna t ex, som vi strulat så med, gick kanoners idag. Bara lite strul med metallen i gripandet som vanligt då, men ändå sååå mycket bättre mot vad det brukar. Egentligen fattar jag inte att vi lyckas skrapa ihop så mycket poäng för inne på plan känns det oftast inte som att det går så bra. Jag tror att jag får börja lita lite mer på att vi faktiskt är hyfsat bra så att inte hjärnspökena ställer till med mer dumheter.

Protokollet kommer imorgon!

På söndag är det Poppels tur att entra tävlingsringen och springa ett par vänstervarv! Jag är jättespänd av förväntan för det kan ju verkligen gå hur bra som helst, samtidigt som vi kan åka ut med huvudet före. Tränat flitigt har vi i varje fall och jag har köpt passande kläder och skor så nu är det upp till domaren. Spännande!

This Post Has 3 Comments
  1. Nära nära… Snart så, kommer 1:an, ja lovar. Men som sagt det är viktigast att man är nöjd och har bra attityd eller hur ;)

    Va kul att apporteringarna funkade bra…

    Självklart är ni bra, inse det… :)

    Härligt att du e laddad inför sön, håller tummarna…

    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Back To Top