skip to Main Content

Poppels Ocensurerade Träningsdagbok!

Som jag trodde så hann jag inte med bloggen igår men nu blir det premiär av Poppels Ocensurerade Träningsdagbok! Den är till helt och hållet för min egen motivation, för att jag ska bli peppad av att se framstegen i vår träning. Sen om jag får några bra tips av er så är ju det en bonus. Jag tror inte att alla moment i lydnadsklass 1 kommer vara med varje vecka utan det kommer bli de som behöver mest träning. Ibland kommer det kanske bara vara delar av ett moment ur andra klasser oxå, men än så länge bara tävlingslydnad. Då börjar vi!

Fritt följ – eller det kanske ska döpas till hopp och studs med liten Poppel som har myror i brallan! Attityden är i varje fall härlig och den ska jag göra allt jag kan för att behålla. Nu blir det mer enskild träning på svängar.

Läggande under gång – Mer träning på kommandot behövs för hon chansar allt som oftast bara. Sen testade jag ifall hon kunde ligg i ”fotposition” men det gick åt skogen haha!

Inkallning – Avslutet behöver mycket mer jobb på. Jag vill att hon ska ha ipo-ingångar men oftast tycker Poppel att hon ska göra vanliga ingången, hmm…

Apportering – Inga större saker att peta i.

Hopp – Ungefär som inkallningen, att avslutet måste tränas på.

Nästa vecka ska jag träna på:

  • svängar i fritt följ
  • avslut i inkallning
  • förståelse för kommando sitt, ligg & stå
This Post Has 2 Comments
  1. Hon är ju så himla söt =)
    Jag såg filmen när hon sprang rakt in i kameran, hur blev såret i pannan på Jimmy? Det såg så himla roligt ut! :D

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Back To Top